Upptäck den hjärtevärmande resan för Peter Jöbacks nya familj

Musikal

Peter Jöback är en av de mest älskade musikalstjärnorna i Sverige och han har precis släppt en ny familjemusikal som heter "Light Up The World". Denna originella show följer historien om en föräldralös pojke på en hjärtevärmande resa för att hitta familj, vänskap och i slutändan kärlek. Med musik och texter av Jöback själv, och regi av den hyllade regissören Staffan Götestam, kommer "Light Up The World" garanterat att bli en succé för alla åldrar.

En berättelse om vänskap och kärlek

Berättelsen i "Light Up The World" kretsar kring Peter, en föräldralös pojke som bor hos sin moster och morbror. Fastän hans moster och morbror är varma och snälla längtar Peter efter mer, efter en riktig familj och ett riktigt hem. En natt upptäcker Peter ett magiskt land där han möter en mängd vackra och märkliga varelser och ger sig ut på en resa för att hitta den familj han har sökt efter. Längs vägen lär sig Peter att lita på andra och hitta modet att öppna sitt hjärta. Genom vänskap och kärlek hittar Peter en plats att höra hemma på.

Musik av Peter Jöback

Peter Jöbacks musik är en av huvudattraktionerna i denna nya familjemusikal. Jöback är känd för att skriva vackra och melodiska sånger som fångar karaktärernas känslor. Hans musik för "Light Up The World" är inte annorlunda. Från mjuka vaggvisor till optimistiska och energiska hymner, Jöbacks musik kommer garanterat att glädja publik i alla åldrar.

Ett kreativt team som arbetar tillsammans

Jöback har dock inte gjort detta ensam. Föreställningen har utvecklats med hjälp av regissören Staffan Götestam, som har arbetat med flera musikaler tidigare, bland annat den prisbelönta "Rent". Götestams erfarenhet var ovärderlig när det gällde att forma showen till något som publiken kommer att älska. Han tog också med sig flera andra kreativa partners, inklusive scenografer, koreografer och kostymdesigners, för att hjälpa till att väcka "Light Up The World" till liv.

En upplyftande berättelse

I grunden är "Light Up The World" en upplyftande berättelse om kärlek, familj och vänskap. Dessa teman vävs in i hela showen och skapar ett kraftfullt budskap om hur viktiga dessa relationer är i våra liv. Peters resa är fylld av skratt, tårar och glädje, och publiken kommer att beröras av hans strävan efter ett hem och en familj.

Ett roligt äventyr

Förutom de känslomässiga ögonblicken finns det gott om lättsamma och roliga ögonblick i "Light Up The World". Peter blir vän med en mängd förtrollande varelser, bland annat ett busigt troll, en klok uggla och en listig räv. De tar med honom på spännande äventyr, från att klättra på bergstoppar till att segla genom natthimlen. Längs vägen lär de sig viktiga saker om kärlek, mod och vänskap.

Se det live!

Det bästa sättet att uppleva denna hjärtevärmande berättelse är att se den live på scen. "Light Up The World" turnerar för närvarande i Sverige, med föreställningar i Göteborg, Malmö, Stockholm och mer. Missa inte din chans att se denna magiska musikal och följa med på Peter Jöbacks resa!