Upplev Peter Jöbacks magi live - boka dina konsertbiljetter nu!

Boka dina konsertbiljetter nu!

Peter Joback är ett namn som har blivit legendariskt och vördas av fans av teater och musik. Han har en lång och framstående karriär på scen och i studio. Hans otroliga sångtalang och fängslande dramatiska närvaro har gjort honom till en av de mest hyllade och framgångsrika svenska artisterna. Nu kan du uppleva hans magi live. Köp dina biljetter och förbered dig på att bli hypnotiserad av Peter Joback.

En historia av musikalisk excellens

Peter Jobacks utmärkelser och prestationer spänner över ett svimlande antal discipliner. År 1992 gjorde han sitt första avtryck på musikscenen med ett framträdande som gav honom ett pris i den svenska Melodifestivalen. Hans bluesiga, showstoppande låt Himlen ar Oskyldigt Bla (The Sky is Innocent Blue), blev snabbt en hit och katapulterade till internationell stjärnstatus.

Sedan dess har den begåvade svensken vunnit sex svenska Grammy Awards och flera guld- och platinaskivor, bland andra musikpriser. Hans inverkan är inte begränsad till inspelningsstudion. Han har fått strålande recensioner för sina framträdanden i ett antal teaterproduktioner, bland annat Les Miserables och Jesus Christ Superstar. Peter Joback är en av de mest begåvade artisterna i sin generation, oavsett om det är genom dialog eller sång.

Bevis på scen närvaro

För dem som ännu inte har upplevt Peter Joback live är det svårt att verkligen fånga den nivå av talang han tar med sig till scenen. Hans röst beskrivs som kraftfull och rik, kapabel att fånga publiken med sin kombination av själfulla toner och omrörande känslor. Hans scen har också hyllats för sin rikedom och kraft.