Hämta den nya Peter Forsberg Flyers-tröjan - Limited Edition Release!



Inledning: Vi firar Peter Forsbergs karriär

Philadelphia Flyers kommer att släppa en tröja i begränsad upplaga som hedrar den tidigare storspelaren Peter Forsberg. Den släpps för att hedra Forsbergs karriär och arv med organisationen, som inkluderar två Stanley Cup-framträdanden, en Hart Trophy och fyra All-Star Game-framträdanden. Peter Forsberg Flyers-tröjan i begränsad upplaga kommer säkert att bli ett hett föremål för både Flyers-fans och sportmemorabiliasamlare.

Historia om Peter Forsberg och Philadelphia Flyers

Peter Forsberg draftades av Philadelphia Flyers 1991 och spelade för dem fram till 2000. Under sin tid i Philadelphia växte han fram som en av de bästa spelarna i National Hockey League. Han var en del av Flyers-laget som gjorde två resor till Stanley Cup-finalen 1997 och 2000. Han var också en tvåfaldig All-Star och vann Hart Trophy 1995, som den första svenska spelaren att vinna priset.

Forsberg var känd för sin fysiska spelstil och sin envishet i båda ändarna av isen. Hans karriär i Philadelphia tog slut när han blev trejdad till Colorado Avalanche år 2000. Han fortsatte att ha en framgångsrik karriär där och vann två Stanley Cup-titlar.

Senast blev Forsberg invald i Hockey Hall of Fame 2014, vilket cementerade hans status som en av de största spelarna genom tiderna. Nu hedrar Philadelphia Flyers honom med en tröja i begränsad upplaga.

Design av Peter Forsberg Flyers tröja

Designen på Peter Forsberg Flyers-tröjan hyllar hans karriär i Philadelphia på två sätt. För det första har den den ikoniska Flyers-logotypen på bröstet, tillsammans med året för hans draft (1991) och hans nummer 21. För det andra är den en kopia av de throwback-uniformer som Flyers hade under Forsbergs tid. Tröjans bröstparti har en gammaldags Flyers-logotyp och färgerna är svart, orange och vitt.

Dessutom har tröjan två speciella patchar på ärmarna. En patch innehåller Forsbergs signatur och en speciell inskription, medan den andra firar hans inträde i Hockey Hall of Fame 2014.

Tillgänglighet

Peter Forsberg Flyers-tröjan är en begränsad utgåva och kommer att finnas tillgänglig hos utvalda återförsäljare och onlinebutiker från och med den 16 oktober. Den kommer att finnas tillgänglig i både herr- och damstorlekar.



Lanseringen av Peter Forsberg Flyers-tröjan kommer säkert att bli en hit bland Flyers-fans och sportmemorabiliasamlare. Den hyllar Forsbergs storhet och hedrar hans bestående arv med organisationen. Se till att få tag på en - de kommer att gå åt snabbt!